Jäsentiedote 2019

Hei taas ARTin väki!

Vuoden 2019 päästyä huimaan laukkaan, on hyvä ottaa pikakatsaus tulevaan vuoteen.

Vuoden 2019 painopisteinä mm.
– Turvallisesti hevosen kanssa – tavoitteena kurssisarja aiheesta ”miten voimme toimia ja harrastaa hevosten kanssa mahdollisimman turvallisesti”
– Nuoriso- ja senioritoiminta: Pyrimme järjestämään kaikille ikäluokille mielekkäitä ja kiinostavia aktiviteetteja seuran toimesta
– Tuttuu tapaan järjestämme toimintakauden aikana kilpailuja
– Tarkoituksena on perustaa tavoitteellisempaa kilparatsastusta harrastaville seurajoukkueet sekä este-, että kouluratsastukseen

Muuta tärkeää
Tärkeänä muutoksena kilpailuluvista: Jatkossa vaaditaan kilpailulupia myönnettäessä, että sääntökoulutus tulee olla käytynä. Seuran jäsenille tullaan järjestämään helmi-maaliskuun taitteessa kaksikielinen sääntökoulutus – tai tarpeen mukaan useampikin – jonka lisäksi liitolta ja muilta seuroilta löytyy maksullisia sääntökoulutuksia. Alle 15-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana koulutuksessa.

Nuoremmille jäsenille (tai vanhemmillekin 🙂 suunnitteilla kevään aikana ponikerho. Tästä tiedotetaan lisää, kun yksityiskohdat tarkentuvat.

Toivottakaamme myös uusi jäsensihteeri tervetulleeksi! Vuoden alusta alkaen tämän toimen parissa on toiminut Linda Heiskanen. Lindaan voi olla yhteydessä ARTin sähköpostin info@aktiiviratsastajat.fi:n kautta.

Muistakaahan, että teemme tätä meidän kaikkien iloksi, joten otamme mieluusti ideoita ja palautetta vastaan. Oikein ihanaa, antoisaa ja turvallista hevosvuotta 2019 – reilun pelin hengessä tietysti!

Toivoo ARTin hallitus